Tuesday 9 December 2008

planeritzele la madrid




daca nu ar fi plouat zi de zi in weekendul asta lung ar fi fost perfect. cam cat am ras de mult cu andreea si bogdana zilele astea? atat de mult ca dupa ce au plecat simteam ca-mi vine sa plang dar imi aminteam de ele, de noi pe strazile madridului sau abia trezindu-ne de dimineata si radeam singura prin casa. m-am distrat cu ele, am mers asa de mult prin ploaie cat n-am mers in viata mea...cred ca bogdana in mod special a fost foarte incantata de asta :)
of...acum imi dau seama ca ar fi trebuit sa scriu despre vizita lor in fiecare zi, petru ca acum nu-mi mai amintesc chiar toate mini-dementzele pe care le faceau :). concluzia e asa: cu bogdana la cumparaturi e super. e hotarata si pusa pe cumparat mult exact ca mine, sa probam cat mai multe chestii, sa cumparam cat mai multe cizme. mi-a placut la nebunie cu ea prin magazine. cu andreea la magazine e mai complicat, dar cu andreea e bine la plimbare. cu niste conditii - sa ne oprim din 15 in 15 minute undeva sa bem un ceai, o cafea...sa mancam ceva. dar pentru ca eu sunt pe genul pornim si nu ne oprim pana nu ajungem la destinatie, circul era total. o sa ma mai gandesc la poante de pe parcursul zilelor astea si mai revin, pana atunci bogdana & andreea love forever! alegeti un oras pentru in primavara unde sa ne vedem. eu zic paris sau florenta.

ah...era sa uit de turul orasului, cu double-deckerul...seara, ploaie si noi inghetand de frig, ca nu am vrut sa stam in autobuz....nu, noi am stat sa vedem orasul. dar a fost frumos!

No comments: