Saturday 11 October 2008

epilator


asta e real time blogging si trebuie sa-mi cer scuze fatza de baietii care citesc blogul meu, dar nu ma pot abtzine. sunt acasa cu doua dintre colegele mele din state...si guess what...nu au auzit niciodata de epilator. never ever. pur si simplu nu stiau ca exista, pentru ca ele doar "shave". ce sa mai zic de epilare cu ceara...mi s-a parut funny si nu m-am putut abtzine sa nu scriu asta. uau, sunt atat de ... nu zic nimic, ziceti voi.

3 comments:

eu said...

rupte, frante, i love america

Anda said...

hahahhahaha!dupa un an in america chiar nu ma mira. imagineaza-ti ca la un moment dat a avut oprah o emisiune despre infrumusetare, si a intrebat in sala cate femei s-au epilat vreodata cu altceva decat cu lama de ras.doua persoane au ridicat mana,din vreo200.si alea doua nu erau sigur americance.iar asta nu e nimic, daca ar stii cum iti faci tu pedichiura in romania ar zice ca esti nebuna. taiat pielitele, curatat calcaiele?!what's that?you just cut your nails when you get a pedicure!:)

Ilinca said...

Sa zic si eu ceva ca sa vezi ca te citesc. ;) Mie mi se pare ca, atata timp cat ai pielea neteda, frumoasa si catifelata, implicit, fara par, nu conteaza cum o obtii. De ce trebuie sa fie totul rodul unui sacrificiu? Americanii si-au scos demult din cap stoicismele cu care suntem noi obisnuite. Si culmea e ca e mai sanatos. Epilatul solicita ganglionii si nu e ok. Nu sunt adepta raderii parului pt ca trebuie sa fii mult mai consecvent dar, ca idee, nu mi se pare ca e o metoda mai prejos decat celalalte.