Sunday 12 October 2008

Reunión de Producto Nacional


please help. trebuie sa aduc ceva traditional la o reuniune cu toti colegii din toata lumea. ma gandesc ca nu le pot duce sarmale (care oricum nu sunt total romanesti) sau mamaliga :) ...si in afara de tzuica si branza telemea nu am nici o idee. salata de vinete? asta as sti sa fac chiar eu...va rog, am nevoie de idei/sugestii. le astept la comenturi, da?
multumesc mult.
p.s - competitia e dura (italia, franta, venezuela, barbados, peru, mexic, rusia, state, australia, panama, germania, china, japonia....)

6 comments:

Unknown said...

Sfat de om trecut prin asa ceva: du-te la un restaurant cu specific romanesc (trebuie sa fie asa ceva in Madrid), uita-te pe meniu (sursa buna de idei), alege ceva specific si comanda-l...te-a scapat si de product searching si de gatit ;-)

lupu said...

iti trimit eu .pdf cu cartea lui radu anton roman sa faci ceva de'acolo :))? sau nu'i numai despre mancare? iti trimitem muzica daca e :)

Cristina said...

nu au specificat, dar ar fi interesant sa fie si altceva, nu numai mancare. ma gandeam sa ma imbrac cu o ie :)

Bogdana Butnar said...

imbraca-te cu ie, ia niste geamparale de prin banat, o colinda de-a lui hrusca si ai scapat. cat despre mancare, cred ca daca incerci niste placinte poale'n brau http://retete.phg.ro/view.php?id=4888 esti okay

Bucharest said...

fetelor, ati innebunit?
poale-n brau?!?!?
si btw, ce e si cu evenimentul asta?
noi am avut ceva similar, dar in vara. de ce tocmai acum?

Anda said...

ambasada romaniei din madrid trebuie sa te ajute.noi mergem la ei in fiecare an cand avem worlds fair.au mereu postere mari cu poze din romania, steaguri, stergare, si tot felul de obiecte specifice romanesti. daca nu poti face rost de o ie, si sunteti mai multi romani, imprima tricouri cu cuvinte romanesti, gen, buna!, ce faci!, la revedere, multumesc, si tot asa, iar pe spate pune steagul romaniei. si downloadeaza pe laptop niste muzica romaneasca.cam asta facem noi la facultate:)
iar ideea cu restaurantul romanesc e foarte buna, pentru ca salata de vinete,si placinta cu branza mai facem noi, dar restul sunt prea complicate.iar daca faci rost de un gratar mititeii au mereu succes:)